Prijzen

Verkoopprijs per appartement met 2 slaapkamers vanaf NAF 395.250,- k.k. inclusief garage. Grootte vanaf ca. 118m² inclusief porch en garage/berging. Aanvaarding in overleg. Momenteel (januari 2013) zijn de volgende appartementen in de verkoop:

DOWNLOAD PRIJSLIJST

Optie/ bedenktijd:

U heeft een appartement op het oog maar u heeft wat meer bedenktijd nodig? Dat kan! In overleg geven wij u een optie (bedenktijd) voor een maximale periode van twee weken. Gedurende deze periode heeft u als eerste het recht om het door u gekozen appartement te kopen. Laat u deze optietermijn verstrijken zonder het appartement te kopen, dan is Cocolora Apartments vrij het appartement aan een andere kandidaat koper aan te bieden/ verkopen.

Hypotheek/ financieel voorbehoud:

U heeft uw keuze gemaakt en besloten een appartement te kopen op Cocolora. Wij stellen dan, aan de hand van de met u gemaakte afspraken, een koopovereenkomst op. Hierin staat o.a. de prijs en de datum van overdracht. Indien noodzakelijk wordt een periode van vier weken opgenomen voor het organiseren van uw financiën voor de aankoop van het appartement. Mocht uw hypotheek en/ of financiering van het appartement onverhoopt niet worden goedgekeurd dan wordt deze overeenkomst ontbonden en bent u niet meer verplicht tot aankoop van het appartement. Wij adviseren u graag op het gebied van betrouwbare intermediairs voor goed en zorgeloos financieel hypotheekadvies.

Waarborgsom:

Na het verstrijken van de termijn voor het aanvragen van een eventuele hypotheek vragen wij u een bedrag van 10% van de koopsom te storten op de derden rekening van de door u gekozen notaris. Deze waarborgsom zal behoudens ontbinding van de koopovereenkomst, door de notaris met de koopprijs worden verrekend.

Foto's (klik om te zoomen)