Algemene informatie

Cocolora Apartments wordt gerealiseerd op een glooiend terrein waardoor vrijwel alle appartementen een mooi en vrij uitzicht hebben vanaf de porch. Door deze speelse ligging genieten alle woningen van de heerlijke verkoelende passaatwind.

Op het project bevindt zich een riant zwembad inclusief zonneterras voor gezamenlijk gebruik en het geheel wordt omgeven door een kleurrijke tropische landscaping. Een deepwell waterpomp met een ca. 75m³ ondergronds waterreservoir zorgen voor de bewatering van de beplanting en het zwembad.

Cocolora is autovrij en door de plaatsing van de garages en hekwerk rondom het resort is in optimale veiligheid voorzien. Men verkrijgt entree tot het resort via de eigen garage dan wel via één van de gemeenschappelijke toegangshekken.

Iedere woning is voorzien van een intercomsysteem om op afstand het toegangshek te openen voor gasten.

De tropische beplanting en nette wandelpaden creëren een open en rustig leefgebied waarbij een veilig gevoel overheerst. Het riante centrale zwembad, de palapa’s en groenvoorziening geven het geheel luxe, weldaad en een ongeëvenaard vakantiegevoel. Cocolora heeft, samen met het heerlijke tropische klimaat van Curaçao, alle elementen voor een heerlijke, rustige woon- en leefomgeving.

Foto's (klik om te zoomen)