Huizen Te Koop Op Curaçao

Alle nieuwbouw huizen op Cocolora Apartments bieden een woonoppervlakte van 7,5 x 12,8 meter inclusief de porch. De koopappartementen beschikken over twee (2) slaapkamers, twee (2) badkamers, woonkamer en keuken. De gehele woning is voorzien van 220v stopcontacten.

De bouw en afwerking

De projectontwikkelaars stellen hoge eisen aan de kwaliteit en afwerking van de appartementen en zijn dagelijks op de bouw aanwezig.

De appartementsgebouwen zijn afgewerkt met gepleisterde bouwblokken en de verdiepingsvloeren en de dakvloer zijn van gestort beton. Op de dakvloer is een zadeldak geplaatst gedekt met asbestvrije dakplaten.

De vloeren in het appartement zijn voorzien van porseleinen tegels met een warme kleurstelling. De wanden in de badkamers zijn betegeld met keramische wandtegels, eveneens in warme kleurstelling. De wanden in het appartement zijn glad bepleisterd, de plafonds zijn voorzien van een lichte structuur. De ramen, deuren en kozijnen zijn gefabriceerd van degelijk hardhout.

Vereniging van eigenaren

Alle gezamenlijke faciliteiten zoals beplantingen (tuin), deepwell en bewateringssysteem, het zwembad, de hekwerken e.d. de infrastructuur voor resortverlichting en idem voor TV, internet etc. zullen worden overgedragen aan de Vereniging Van Eigenaren (VVE). De individuele kopers zijn verplicht lid van de VVE welke leden zelf het bestuur van de vereniging kiezen. Dit kunnen eigen leden zijn of externe personen/organisaties. Door de overdracht van de faciliteiten aan de VVE, ligt ook de onderhoudsplicht bij de VVE, waarvoor een maandelijkse afdrachtverplichting bestaat ter dekking van de kosten.

Zolang de projectontwikkelaar, Cocolora Apartments N.V. 50% of meer appartementen in eigendom heeft, zal Cocolora Apartments N.V. zorgdragen voor het bestuur van de VVE.

Foto's (klik om te zoomen)